Ex-certificerede Ethernet/IP ™-enkodere klarer kravene i olie- og gasindustrien

Ethernet/IP™-enkodere fra Leine Linde fås til olie- og gasapplikationer og er certificeret til brug i ATEX/IECEx-zone 1/21. Virksomhedens produkter opfylder en lang række krav fra brancher, der arbejder i barske miljøer.

Til farlige eller eksplosive miljøer tilbyder Leine Linde absolutte Ethernet/IP™-enkodere, som er ATEX- og IECEx-certificerede til at kunne anvendes i zone 1/21. Dermed er de certificerede til brug på steder, hvor der er behov for en høj grad af beskyttelse, eksempelvis miljøer med gas og støv.

Enkodermodel Ex 647 med én omdrejning og Ex 648 med flere omdrejninger fås begge med massiv eller hul aksel, hvilket er yderst velegnet til applikationer i olie- og gasindustrien. Driftsikkerheden ved Leine Lindes enkodere er veldokumenteret, særligt i de mest fysisk krævende industrielle applikationer. 

Leine Linde er en forhåndsgodkendt leverandør til olie-og gasindustrien i henhold til Achilles-leverandørlisterne FPAL og JQS.

Ethernet/IP™ er en af de mest udbredte kommunikationsprotokoller til industriløsninger, hvor præcision, fleksibilitet og høj hastighed er vigtige faktorer. EtherNet/IP er et varemærke tilhørende ODVA, Inc.

EtherNet/IP encoders from Leine Linde

From left, the encoder series are available for the following Ex zones:

  • 1000 series, 2/22 upon request
  • Ex 647/648, 1/21
  • EtherNet/IP gateway, 2/22 and no Ex
  • 900 series, 2/22 and no Ex
  • 600 series, 2/22 and no Ex

For more information on ATEX/IECEx certifications and declarations, contact your nearest Leine Linde sales representative.