Leine & Linde rekrutterer ny CEO internt

Ny CEO for Leine & Linde er Per Andréason, som er tidligere Director of Operations, og som har over 20 års erfaring i virksomheden. Leine & Linde er vokset støt gennem årene ved at operere på et globalt marked.

Fra januar 2016 er Per Andréason ny Chief Executive Officer for Leine & Linde AB. Han efterfølger Håkan Högberg, som har fundet nye udfordringer inden for et andet forretningsområde.

"Jeg er meget glad for at påtage mig dette ansvar"”, udtaler Per Andréason. "Leine & Linde er en fantastisk virksomhed at drive og videreudvikle i samarbejde med alle de engagerede medarbejdere."

Dette ved han om nogen efter at have bestridt mange forskellige stillinger i virksomheden. Han startede med at producere optik i 1995, hvorefter han beskæftigede sig med produktionsteknik. Senere blev han ansvarlig for logistik, indkøb og produktion, og siden 2005 har han været en del af virksomhedens ledelse.

"Vi vil bevare vores skarpe kundefokus og samarbejde om at bygge fremtiden", siger Per Andréason om sine planer for virksomheden. Med hensyn til samarbejde understreger han, at alle dele af virksomheden er i stand til at samarbejde om at levere det rette produkt til rette tid og med den rette service. Og han nævner også, hvordan teams kan arbejde med kundens behov på globalt plan, fordi virksomheden er repræsenteret med salgskontorer internationalt og er en koncern.

I den tid, hvor Per Andréason har været ansat hos Leine & Linde, er virksomheden vokset støt. Den årlige omsætning er nu seks gange højere end i 1995, og denne udvikling stoppede ikke i 2015. Björn Zetterlund, som var virksomhedens CEO fra 1994 til 2014, holder øje med udviklingen som formand for bestyrelsen.