Markedets korteste cyklustid med absolutte EtherCAT®-enkodere

Leine Lindes serie af absolutte enkodere med EtherCAT®-grænseflade understøtter ekstremt korte cyklustider. Takket være optimeret elektronik kan enkoderne levere positionsværdier på 31,25 mikrosekunder.

Hovedargumentet for at vælge Leine Lindes enkodere er holdbarheden. Den robuste udformning kombineret med pålideligheden og evnen til at klare ekstremt mange driftstimer på trods af temperatursvingninger, fugt, stød og vibrationer gør enkoderen til det foretrukne valg inden for procesindustri med krævende produktionsforhold. 

Hurtigere automationssystem

Hurtig og præcis feedback er også vigtige faktorer i nuværende og fremtidige automationssystemer. Med EtherCAT-grænseflade og Leine Lindes absolutte enkodere i Industrial 600-serien eller Premium 900-serien kan cyklustiden være så kort som 31,25 mikrosekunder. Leine Linde har optimeret elektronikken, så enkoderen kan aflæse værdien, behandle den med den valgte konfiguration og derefter levere den hurtigere end nogen anden EtherCAT-enkoder på markedet i dag. Det giver markedets hurtigste automationssystem takket være pålidelig feedback om roterende bevægelser inden for alt lige fra procesindustrien til stålværker og vindmølleparker.

Leine Lindes enkodere fås med lang række udgangssignaler og feltbusgrænseflader såsom EtherNet/IP™, DRIVE-CLiQ™, PROFINET®, PROFIBUS®, CANopen® og DeviceNet™ – alt sammen for at opfylde behovet for feedback og styring inden for industriel automation.