Premium 900-serien – nu med PROFINET

Premium 900-serien fra Leine & Linde er absolutte enkodere til sværindustrien. Serien understøtter flere forskellige mekaniske og elektriske grænseflader – og der er også modeller med dobbelt udgang – nu også med PROFINET-grænseflade.

900-serien med PROFINET fås med dobbelt udgang til modtagelse af både absolutte og inkrementelle signaler og understøtter en lang række funktioner, feltbuskommunikation og systemgrænseflader.

Lang levetid

Serien er kendt for sin ydeevne og kan eksempelvis tåle høje temperaturer, fugt, vibrationer og stød. 900-serien er udstyret med lejer, der er dobbelt så store som på lignende enkodere på markedet, og er lavet til at holde længe. Takket være et enestående scanningsprincip har disse enkodere en enestående robusthed uden at gå på kompromis med opløsning og nøjagtighed.

Nem at integrere

For at passe til forskellige størrelser aksler tilbyder 900-serien både hule aksler og massive aksler med flere forskellige mål og med særlige egenskaber, såsom konusaksel, kilenot eller notmøtrik. Enkoderne fås med forskellige grænseflader til overførsel af detaljerede data til de krævede systemer, og PROFINET er den seneste tilføjelse. Andre grænseflader er EnDat, PROFIBUS, EtherNet/IP™, EtherCAT og DRIVE-CLiQ.