Programmerbar overspeed i gateway og til 800-serien

En overspeed enhed med programmerbare hastigheds niveauer  – det er den seneste funktionalitet i Leine & Lindes 800-serie.

Den robuste 800-serie er allerede ofte det foretrukne valg i sværindustrien. Sammen med 800-serien er det nu også muligt at få funktionen med programmerbar overspeed som en separat gateway-løsning.

Programmeringen foretages over USB ved hjælp af pc-software. Der kan programmeres forskellige hastigheder for op til fire separate relæudgange.

Sikkerhed

Ud over 800-serien og gatewayen tilbyder Leine & Linde også overspeed løsninger i 1000-serien og løsninger til overholdelse af sikkerheden i henhold til SIL (Safety Integrity Level) eller PL (Performance Level). Til sådanne applikationer er løsningen en inkrementel encoder som f.eks. 800-serien, der installeres sammen med en ekstern over speed enhed, der er certificeret til at overholde en sikker hastighed. Sikkerhedsenheden overvåger drevrelaterede sikkerhedsfunktioner, såsom overhastighed, standsning og retning, baseret på feedbacken fra encodersignalet.